Blowen verslavend

De la Saferpedia
Salt la: navigare, căutare

Blowen wordt in Nederland veelvuldig gedaan. In veel gevallen is er sprake van recreatief blowen. Echter met een cannabisverslaving lopen ook tienduizenden mensen rond. Ook afkickcentra merken dat men steeds meer hulp zoekt voor stoppen met blowen.

Wellicht wilt u stoppen met blowen omdat hasj en wiet zo duur geworden zijn. En sta er eens bij stil wat dagelijks cannabisgebruik u zal kosten. Het grootste deel van uw geld kan op den duur alleen nog maar naar blowen gaan. Dit kunt u voorkomen wanneer u nu stopt met blowen.

Het kan niet gemakkelijk zijn om af te kicken van blowen. Voornamelijk tijdens de eerste dagen kan dit allemaal bijwerkingen met zich meebrengen. De ontwenningsverschijnselen ontstaan omdat het lichaam aan de nieuwe situatie aan het wennen is. Na het stoppen functioneren bepaalde lichaamsfuncties beter. U krijgt een betere conditie na het stoppen. De longen zullen zichzelf schoonmaken na het stoppen.

Na het stoppen met blowen kunnen er momenten zijn met veel trek. Mensen die lang en veel hebben geblowd kunnen flink last ervan krijgen. Voor mensen die veel moeite ermee hebben kan stoppen met blowen tips een steuntje in de rug zijn. Enkele weken na het doorzetten en stoppen voelt u zich een stuk beter.

Blowen maakt ook vergeetachtig. Blowen beïnvloed het geheugen op de korte termijn. Na het stoppen met blowen verdwijnen de klachten met uw geheugen. Belangrijke zaken worden weer onthouden na het stoppen.