Nyt-Godt-Av-Fordelene-Med-Kredittkort-P-Ferie-w

EnterCard leverer i dag flere betalings- og kredittkort på det nordiske markedet, både vårt eget re:member og i samarbeid med partnere. Denne inkluderer de totale kostnadene du har å betale på lånet inkludert ekstragebyrene som etableringsgebyr og termingebyr. Når du bruker kredittkortet kan du få opp til 50 % rabatt i over 230 forskjellige nettbutikker og på forskjellige restauranter. På det fysiske plan ser ikke kredittkortet så imponerende ut. Det er snakk om et lite plastkort som ikke er større enn for eksempel et kjørekort eller et sykekort. Det vil med andre ord si et kort, hvor det er en form for økonomisk dekning slik at man kan betale sine innkjøp med det, når man handler i en butikk eller på internett. Det gir seg nesten selv at det er snakk om et kort, hvor det på forhånd er avtalt en kreditt med utbyderen.
Det eneste du må huske på er at du alltid handler via linkene på Min Side og det du sparer blir automatisk kreditert din konto. Hvis du vil vite hvor mye renter du må betale for en betalingsutsettelse utover den rentefrie perioden, har Santander Bank laget en enkel rentekalkulator du kan benytte deg av. For eksempel hvis du handler for 12.000 kroner og betaler tilbake dette over en periode på 4 måneder, blir rentekostnaden 94 kroner per måned. Du må ikke bytte bank for å skaffe deg Santander Red Visa og får tilgang til en smart og enkel kontofon, slik at du kjapt fra mobilen har tilgang til alle opplysninger om transaksjoner, disponibel kreditt og annen informasjon du kan ha bruk for. Den lave renten gjør dette til et av de aller beste kredittkortene for de som ikke pleier å betale tilbake hele summen ved forfall.
Vårt mål er å være norges beste portal for kreditt- og har en database med de mest populære kredittkortene, og vi jobber med å utvide denne til å dekke alle kredittkort på det norske markedet på sikt. Med 365 Direkte får du også cashback på klesbutikker og skobutikker i Norge, sammen med andre rabatter som er tilknyttet kortet. Alle kredittkort har en rentefri periode på mellom 30 og 60 dager, og etter denne begynner rentene å løpe. Som du ser er det flere faktorer som er med på å bestemme hvilket kredittkort som er norges beste.
Når du betaler mer enn 50 prosent av reisens transportkostnad med kortet får du en reise- og avbestillingsforsikring som dekker deg om du har uhell, blir syk, eller blir frastjålet verdisaker på ferien. OBOS MasterCard er et kort som passer bra for kunder som er ute etter å spare penger på produkter til bygg og interiør. Kortet gir 4% bonus på slike kjøp og det er mulig å få opptil 2500 kr i bonus i løpet av et kalanderår. Dette utgjør en kredittkostnad på kr 1 915,30, og en samlet kredittkjøpspris på kr 16 915,30.
Men nei - jeg sparer flere tusen kroner i året på å ha et kredittkort som er skreddersydd mine behov. La meg si det slik; du får ikke lengre rentefri periode enn seks uker på slike kredittkort. Selv har jeg vært ganske opptatt av økonomi (og da kanskje spesielt privat økonomi) og har dermed gått igjennom alle kredittkortene for å se etter hvilket som passer studenter best. Det er utrolig mange gode grunner til at re:member MasterCard blir kåret best i test. Det er også det beste reise- og feriekortet, samt kortet med flest forsikringer.
Store opptak av lån til bolig i en periode med stigende eiendomspriser og lav rente var en vesentlig del av årsaken til at krisa brøt ut. Det var også i en periode frykt for at høye forbrukslån og kredittkortgjeld på samme måte skulle ramme økonomien. Etter to år med reduksjon i gjelda, viser tall fra Federal Reserve Bank of New York at pilene nå peker oppover igjen. Ifølge tall gjengitt i Peñaloza og Barnharts artikkel i tidsskriftet Journal of Consumer Research hadde en gjennomsnittlig husstand i USA 8500 dollar eller nærmere 50 000 kroner i kredittkortgjeld i mann . De fleste kredittkort har én eller flere bonusordninger knyttet til seg, men det er det ikke så veldig mange som utnytter til det fulle.
Lån på dagen betyr at du kan ha pengene på konto allerede én arbeidsdag etter at du har mottatt lånedokumentene. Søker du lån i det elektroniske søknadsskjemaet til høyre, mottar du disse dokumentene samme dagen ved positivt svar. Kredittkort på dagen vil si at du får svar på din søknad om kredittkort den samme dagen som du har søkt. Blir din søknad om kredittkort på dagen godkjent vil du få ditt kort tilsendt til din folkeregistrerte adresse, dersom andre opplysninger ikke er registrerte i søknaden. Grunnen til at det blir gjort på denne måten er at vi vil forsikre oss om at kort og PIN-kode aldri blir oppholdt sammen.

Ultima modificare pe 15 decembrie 2015, la 17:24